SALV-event 15 juni 2018

De SALV vierde zijn tiende verjaardag tijdens zijn netwerkevenement voor sleutelpersonen in de landbouw en visserij. Het event vond niet toevallig plaats op een locatie in Deinze/Kruishoutem waar tomatenbedrijf Tomato Masters en ecologische visboerderij Aqua4C duurzaam samenwerken. Het devies ‘duurzame symbiose’ geldt ook voor de SALV-raad waarin negentien ledenorganisaties hun gezamenlijke stem laten horen over het landbouw-, tuinbouw- en visserijbeleid.

Op deze zonovergoten editie verwelkomde het SALV-secretariaat een honderdtal personen. Naast minister Joke Schauvliege waren er ook kabinetsmedewerkers en beleidsmedewerkers aanwezig van het departement Landbouw en Visserij. Ook vertegenwoordigers van onderzoeks- en openbare instellingen en het SERV-huis tekenden present, net als een brede afvaardiging vanuit de ledenorganisaties. De SALV dankt alle aanwezigen die de mooie viering van dit tinnen jubileum mogelijk maakten.

Foto SALV event - Deinze/Kruishoutem

Bekijk alle foto's van het evenement

In de brochure komt u meer te weten over het principe van aquacultuur, de integratie met groenteteelt en over de specifieke toepassing ervan op Tomato Masters en Aqua4C.

Na de positieve feedback en vele tweets kijken we reikhalzend uit naar de editie van volgend jaar. Heeft u een idee over een mogelijke locatie voor het SALV-event 2019? Aarzel niet om dit met het SALV-secretariaat te delen via het formulier op onze website.