Loop stage bij SALV

Zoek je een boeiende stageplaats in het kader van je opleiding communicatiewetenschappen, bestuurskunde of overheidsmanagement? Bij de Strategische Adviesraad voor Landbouw en Visserij (SALV) vind je de geschikte stageplaats om jouw professionele ervaring te verrijken. Om de werking en de impact van onze adviesraad te verbeteren, verwelkomen wij enthousiaste stagiairs. Momenteel bieden we uitgewerkte opdrachten aan rond communicatie en performantiemanagement, maar ook andere taakstellingen zijn bespreekbaar.

Je komt terecht op het SALV-secretariaat waar een dynamisch team je optimaal begeleidt bij de uitvoering van jouw opdracht op maat. In de SALV zetelen 19 organisaties die de Vlaamse Regering en het Vlaams Parlement adviseren over landbouw en visserij in de brede zin van het woord.Eerder rondden Dominique Maris (Opleiding Bestuurskunde) en Andrew Enow (BIO) hun stage met succes af.

Koen Carels, secretaris van de SALV: “Bij de uitwerking van de stage bouwen we voort op de verwachtingen, sterktes en interesses van de student. Uit een vruchtbare samenwerking oogsten zowel de student als de organisatie nieuwe inzichten en positieve ervaringen. Die win-win, daar gaan we voor.”

Interesse? Neem contact op met Wouter Vanacker.
Ken je iemand in je netwerk die op zoek is naar een boeiende stageplaats, aarzel dan niet om dit bericht door te sturen.